Σύστημα νερού αντίστροφης όσμωσης

I. νερό παραγωγής διαδικασία 1.1 σίτισης αντλία νερού ζητήθηκε πρόσβαση στο σύστημα του ακατέργαστου νερού έχει μια σταθερή ροή και πίεση, σκοπός της είναι να αποτρέψει το νερό διακυμάνσεις έχουν αντίκτυπο στην τη λειτουργία του συστήματος για να διασφαλίσει τη σταθερότητα του συστήματος μέσα στο νερό. Μετά από τις αρχικές αντλίες...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ABUIABAEGAAgqO3LvQUojJPV0AYw0AU4pAQ.png
Ι. διαδικασία παραγωγής νερού


1.1 σίτισης αντλία νερού

Ζήτησε πρόσβαση στο σύστημα του ακατέργαστου νερού έχει μια σταθερή ροή και πίεση, σκοπός της είναι να αποτρέψει το νερό διακυμάνσεις έχουν αντίκτυπο στην τη λειτουργία του συστήματος για να διασφαλίσει τη σταθερότητα του συστήματος μέσα στο νερό. Μετά την αρχική αντλίες νερού υπό πίεση raw αποστέλλονται στο σύστημα. το σύστημα χρειάζεται ένα κανονικό νερό κατανάλωση 8m / h, ³ πίεση ≥ 0.3Mpa.

 

1.2 Multi-Media φίλτρο άμμου

Multi-Media φίλτρο είναι ένα σύστημα αντίστροφης όσμωσης, μια σημαντική συσκευή προ-επεξεργασία, το σύστημα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ακατέργαστου νερού από ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο πολλαπλών μέσων και ο ρόλος του είναι να φιλτράρει το ακατέργαστο νερό που προκαλούνται από μικρά σωματίδια, αιωρούμενα στερεά, τα κολλοειδή και άλλες ακαθαρσίες, διασφαλίζουν ότι τα λύματα SDI (API) ≤ 4.

 

1.3 φίλτρα ενεργού άνθρακα

Για την αποτελεσματική αφαίρεση του χαμηλού μοριακού βάρους οργανικά θέμα στο νερό, ελεύθερο χλώριο και μερικά διαλυμένο ανθρακικό οξύ φυσικό αέριο, το νερό μπορεί επίσης να μειώσει την οσμή, χρώμα και μυρωδιά, όταν πρόκειται για ένα σύστημα αντίστροφης όσμωσης, συσκευή προ-επεξεργασία, ενεργού άνθρακα, αντίστροφης συσκευή μεμβράνη όσμωση μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την επιφάνεια του οργανικούς ρύπους και ελεύθερες χλωρίου στο η βλάβη της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης.

 

1.4 κλίμακα αναστολέα δοσιμετρική

Αναστολέας δοσιμετρική είναι ο ρόλος του την προεπεξεργασία του ακατέργαστου νερού σε της αντίστροφης όσμωσης πριν από την προσθήκη ενός αναστολέα ειδικής κλίμακας υψηλής απόδοσης για την πρόληψη της αντίστροφης όσμωσης συγκέντρωση παράγεται νερό πλευρά αγκίστρωσης.

 

1.5 5μMicron φίλτρο

Η λειτουργία του Micron φίλτρο είναι να κατακράτηση των σωματιδίων μεγαλύτερο από 5μ προκειμένου να εμποδίσει να εισέρχονται στο σύστημα αντίστροφης όσμωσης. Τέτοια σωματίδια μπορεί να επιταχυνθεί από την αντλία υψηλής πίεσης για να κατανομή αντίστροφης όσμωσης μεμβράνης ενότητες, με αποτέλεσμα ένας μεγάλος αριθμός της διαρροής του αλατιού, έχοντας μηδέν υψηλής πίεσης αντλία Πτερωτή, με αποτέλεσμα την αντλία υψηλής πίεσης που είναι κατεστραμμένο. Στοιχείο φίλτρου στο φίλτρο είναι αντικαταστάσιμη, όταν το στοιχείο της αξίας των εξαγωγών είναι πέρα από την (συνήθως 0,07 ~ 0.1MPA), θα πρέπει να αντικατασταθεί και άλλαξε το νέο στοιχείο φίλτρου.

Φίλτρα micron εξέδωσε ανθεκτικά στη διάβρωση 304 από ανοξείδωτο χάλυβα περίβλημα φίλτρου. Στοιχείο φίλτρου είναι κατασκευασμένο απόπολυπροπυλενίου ψεκασμός, χαρακτηρίζεται από:

(1) τρύπα σε σχήμα και κωνικό σχήμα δομή?

(2) φίλτρο για να εισάγετε τα βάθη, που αποτελούν βαθιά διήθηση?

(3) η ποσότητα των ρύπων, μακρά ζωή.

(4) εύκολο να το αντικαταστήσει.

 

1.6 σύστημα RO

Αυτή η διαδικασία είναι να αφαιρέσει το αλάτι από νερό από τεχνική διαχωρισμού μεμβράνης.

Που περιλαμβάνουν: αντλία υψηλής πίεσης και σύστημα RO RO σύστημα πλύσης.

 

1.6.1 υψηλής πίεσης αντλία

Ο ρόλος του αντλία υψηλής πίεσης για μονάδα αντίστροφης όσμωσης είναι να παρέχει επαρκή πίεση νερό χύμα να εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της αντίστροφης όσμωσης ίδια παίρνει μια ορισμένη ώθηση για να ξεπεράσει την οσμωτική πίεση και άλλα εμπόδια, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το νερό φτάνει μέχρι την ικανότητα σχεδιασμού. Σύμφωνα με τη ρύθμιση παραμέτρων της αντίστροφης όσμωσης, υπολογίζονται με ειδικό λογισμικό, σχεδιασμός θερμοκρασία είναι 15 ℃, απαιτείται από την πίεση εισόδου του όχι λιγότερο από 1.2MPa, λαμβάνοντας υπόψη την απώλεια της αντίστασης του αγωγού, σχεδιασμό αντλία υψηλής πίεσης, συνολικού κεφάλι πίεσης του 1.3MPa.

 

1.6.2 RO σύστημα.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης για αφαλάτωση, μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης ήταν μόνο το 0,0001 micron μεγέθους πόρων, μπορεί να είναι επιβλαβής για την κατάργηση διαλυμένα στερεά και βακτήρια, ιοί, κ.λπ., αφαλάτωση ποσοστό περισσότερο από 99,6 τοις εκατό, σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα για να παράγει καθαρό νερό, το τμήμα υποδοχής περιέχει το φίλτρο ασφαλείας, αντλία υψηλής πίεσης και μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, φίλτρα ασφαλείας για την τέταρτη τάξη και άνω συστήματα προ-επεξεργασίας, αντλία υψηλής πίεσης είναι ο οικοδεσπότης ενός πυρήνα εξοπλισμού για το αντίθετο Όσμωση μεμβράνη στοιχεία επαρκούς πίεσης για να ξεπεραστεί η διείσδυση αντίσταση στην πίεση και τρέχει να καλύψει τις ανάγκες μιας συσκευής για να επιτύχει την ονομαστική νερό.

 

 

1.6.3 RO χημικό σύστημα πλύσης.

Με βάση τη ρύπανση της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης για να προετοιμάσει μια ορισμένη τιμή συγκέντρωσης ένα συγκεκριμένο διάλυμα καθαρισμού, αφαιρώντας ρύπους στην μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, προκειμένου να αποκατασταθεί η αρχική του μεγάλου μήκους ταινία.

Δεν έχει σημασία πόσο καλά εκτελούνται προεπεξεργασία, αντίστροφη όσμωση σύστημα είναι μακροχρόνια λειτουργία? στην επιφάνεια της μεμβράνης θα εξακολουθεί να υπόκειται αγκίστρωσης της ρύπανσης. Επομένως, το σύστημα ένα σύνολο αντίστροφης όσμωσης σύστημα καθαρισμού, όταν οι ενότητες μεμβράνη να έχουν μολυνθεί, μπορεί να διενεργεί χημικού καθαρισμού. Περιλαμβάνει την ασφάλεια του ένα φίλτρο 5μ, μια αντλία πλύσης από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενή καθαρισμού και μια σειρά από δικαιολογητικά όργανα, βαλβίδες, σωληνώσεις και άλλα αξεσουάρ.

 

1.7 UV Αποστειρωτικό

Που χρησιμοποιείται κυρίως για να διασπάσετε και κατεστραμμένα τα βακτήρια και μικροοργανισμός στο καθαρισμένο νερό βγαίνουν από σύστημα RO, είναι σταθερό για σύστημα RO και ως κύριο συστατικό του συστήματος των RO.

 

 

 

Λεπτομερή στοιχεία σχετικά

Όχι.

Όνομα & παράμετροι

Μηχανήματα Περιγραφή

Εικόνα

1

Αντλία νερού πηγής

Ροή: 8t/hr

Μοντέλο: CHL8-50

Ισχύς: 1.5kw

Η λειτουργία τουΑντλία νερού πηγήςείναι να σταθεροποιήσει τη ροή και την πίεση της γραμμής επεξεργασίας.

ABUIABACGAAg-e3LvQUo9sSY3QIw2wE4jAE.jpg

2

Χαλαζίας άμμο φίλτρο

Έξοδος: 8t/hr

Ф800 × 1500mm

Φίλτρο μέσα ενημέρωσης: Χαλαζιακή Άμμος

Χαλαζίας άμμο φίλτροχρησιμοποιείται κυρίως για να καταργήσετε την αναστολή στερεά στο νερό, να διαβεβαιώσω τους αργότερα εξοπλισμούς και την κάθαρση της τελικής νερό. Το ολόκληρο μηχάνημα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα SUS304.

ABUIABACGAAg-u3LvQUogdrWnQUwigI4tAM.jpg

3

Φίλτρο ενεργού άνθρακα

Έξοδος: 8t/hr

Ф800 × 1500mm

Φίλτρο μέσα ενημέρωσης: Ενεργού άνθρακα

Φίλτρο ενεργού άνθρακαμπορεί να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες μέσα στο νερό, όπως τα heterochromatic θέματα, θέματα περίεργη μυρωδιά και κάποια χημική θέματα, όπως κάποια μεταλλική ουσία, υδρίδιο, σουλφίδιο, υπολειμματικό χλώριο, κλπ. Μια τέτοια διαδικασία μπορεί να βεβαιωθείτε ότι το τελικό νερό είναι ειδική πόσιμου νερού, ασηψία και σαφής.

4

Δοσομετρική αντλία συστήματος

Προσθέστε κλίμακα αναστολέα και PH

 Ένα είναι για κροκιδωτικών, ένα είναι για το PH

                    2 μονάδα

5

Φίλτρο ακριβείας

Έξοδος: 8t / hr

5μ pp διήθησης πυρήνα

 

Φίλτρο ακριβείαςχρησιμοποιεί 5μ PP πολυπροπυλένιο φιλτράρισμα ταινία για να φιλτράρετε τις ακαθαρσίες

ABUIABACGAAg-u3LvQUomtWpkQIwmwE4ygI.jpg

 

ABUIABACGAAg-u3LvQUozY-syAMwgAU44AM.jpg

6

FST σειρά σύστημα ROΈξοδος: 6t/hr

Αντλία υψηλής πίεσης: 7.5kw

ESPA2 1.Membrane-συστατικό-8040: 6 τεμ.

Hydranautics, Αμερική

2. πιεστικό δοχείο 8080: 3pcs

Υλικό: από ανοξείδωτο χάλυβα

3. τη διεξαγωγή συσκευές CM-230: 2pcs

4.Flow-μετρητής LZB - 25M: 2pcs

5. πίεση συσκευές Y-80: 4pcs

6. υψηλή πίεση αντλίας: 8-180

7. ηλεκτρική ελεγχόμενη συσκευή χαμηλής πίεσης ηλεκτρικό γραφείο: 1set

 

FST σειρά σύστημα RO είναι ένας εξοπλισμός για τον καθαρισμό του νερού της πηγής με τη δράση της διαφορά πίεσης ημι διαπερατή μεμβράνη. Αυτό ονομάζεται αντίστροφη όσμωση, δεδομένου ότι είναι αντίθετη προς την κατεύθυνση φυσικά διείσδυση. Διαφορετικά υλικά έχουν διαφορετικά οσμωτική πίεση. Τη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης να υιοθετήσουν μεγαλύτερο οσμωτική πίεση χρησιμοποιείται για να αποκτήσετε τον σκοπό να χωρίζουν, εκχύλισμα, να καθαρίσει και να συμπυκνώσει. Περισσότερο από το 97% διαλυτά άλατα και 99% κόλλες, μικρόβιο, μοριακές και οργανικές ουσίες και κλπ μπορεί να αφαιρεθεί με την αντίστροφη όσμωση. Γίνεται πιο εξοπλισμός ιδέα για το πρόγραμμα για modem του καθαρού νερού, υπερ καθαρό νερό και νερό του εναέριου χώρου. Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού που εμφανίζονται ως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, καμία ρύπανση, απλές τεχνικές, υψηλή ποιότητα νερού, εύκολη λειτουργία και συντήρηση.

8

Σύστημα καθαρισμού RO

  Σύστημα καθαρισμού RO χρησιμοποιείται κυρίως για να πλύνετε και καθαρίστε την ακαθαρσία στην επιφάνεια της μεμβράνη RO, να προστατευθεί η μεμβράνη RO και prelong της ζωής.


 
Εάν είστε ικανοποιημένοι με το σύστημα νερού αντίστροφης όσμωσης, Καλώς ήρθατε για να αγοράσει τα καλύτερα προϊόντα με επαγγελματική κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα μας. Είμαστε συνεργάτες από διάφορες εταιρείες στον κόσμο. Παρακαλώ να είστε ελεύθερος να πάρει τα προσαρμοσμένα προϊόντα σε ανταγωνιστική τιμή με το εργοστάσιό μας.
Εξεταστική